Aktiviteter

Generation North Atlantic & Generation Barents

Dato: 16-22. september 2024
Sted: Bodø og Lofoten
Tilmeldingsfrist: 30. august
Pris: Gratis

Generation North Atlantic og Generation Barents er to internationale events, der samler unge ledere fra hele Norden til networking, inspirerende diskussioner og engagerende ideudvikling. Fokus er på trivsel og udvikling af vores region, og hvordan vi sammen former fremtiden. Flotte og betagende Nordland fylke i Nordnorge danner rammen om de to events, og der er lagt op til uforglemmelige oplevelser. 

Generation North Atlantic er et eksklusivt pre-event for en mindre gruppe unge fra NORA-regionen, som er Grønland, Island, Færøerne og Kystnorge. Eventet finder sted 16-19. september i Bodø og Lofoten. Umiddelbart efterfølgende starter tredie edition af Generation Barents - denne gang med deltagelse af de unge fra Nord Atlanten. Det samlede event bliver afholdt i Bodø i dagene 19-22. september. 

Eventhøjdepunkter

Interaktive workshops og paneler

Spændende indlæg
Netværksmuligheder
Grøn Galla Party
Kulturelle og sociale aktiviteter

Eventet er arrangeret af Barents Regional Youth Council, Nordland Fylkeskommune, det norske Barents sekretariat og NORA.

 

Er du klar til en hel uge fyldt med netværksdannelse, workshops, debatter og sjove aktiviteter?

Deltagelse på Generation North Atlantic og det efterfølgende Generation Barents er en unik mulighed for unge mellem 18-30 år, der bor i Nordatlanten, at styrke deres kompetencer, skabe nye forbindelser og få indsigt i fælles regionale spørgsmål. Vi har et begrænset antal pladser til rådighed, så sørg for at tilmelde dig hurtigt for at sikre din plads! Deadline for tilmelding er 30. august. 

Hvis du ønsker at deltage i både Generation North Atlantic og Generation Barents, så husk at tilmelde dig til begge events.

Bemærk venligst, at din plads først er bekræftet, når du modtager en bekræftelsesmail. Denne mail vil også indeholde yderligere information, som du måske har brug for.

Vi ser frem til at se dig i Bodø og Lofoten i september!

Program

 

Anden info

Hvis du rejser fra Grønland, Island, Færøerne eller Kystnorge, og har fået tildelt en plads på NORA-programmet vil din transport og indkvartering blive organiseret og finansieret af NORA. 

Hvis du har spørgsmål vedrørende de to events er du meget velkommen at kontakte Eilen Zakariassen (eilzak@nfk.no).

Følg også Generation North Atlantic 2024 og Generation Barents 2024 på Facebook for opdateret information.