Tilbage til nyheder
20/12-2023

To spændende tilbud til unge entreprenører

Unge har mulighed for at deltage i innovationsprojekter i 2024, som NORA er med til at støtte, i Kirkenes (januar) og Vestmannaeyjar (april).

ICE Arctic Youth Community

ICE Arctic Youth Community er et projekt med medfinansiering fra NORA, og som giver dig muligheden for at interagere med ligesindede fra Norge, Island, Grønland og dine Færøerne! Den første store mulighed er under ICE Innovation Festival.

ICE Arctic Youth Community i Kirkenes, Norge, er et NORA-støttet projekt, som, giver mulighed for unge til at interagere med ligesindede fra Norge, Island, Grønland og Færøerne! Den første store mulighed er under ICE Innovation Festival. Eventet finder sted allerede den 10-12. januar 2024, så det gælder om at tage en rask beslutning.

Følg qr-koden eller linket her for at søge om deltagelse. De udvalgte vil få rejsestøtte til formålet.

North Atlantic Youth Blue Innovation Camp!

Dette er en eksklusiv invitation til unge, visionære hoveder på Færøerne, Grønland, Island og kyst-Norge til at deltage på North Atlantic Youth Blue Innovation Camp, under det betagende bagtæppe af Vestmannaeyjar på Island.

Denne intensive 5-dages camp, der finder sted fra den 15. til den 19. april 2024, er en unik mulighed for unge mennesker i alderen 18-30 år fra Island, Grønland, Færøerne og kyst-Norge til at samarbejde, innovere og forme fremtiden for den blå økonomi. Uanset om du brænder for design, dataanalyse, marin forskning, kodning, kommunikation eller erhverv, er dine evner vigtige!

Campen fokuserer på tre afgørende temaer: Kystmodstandsdygtighed, social innovation og lokale samfund; bæredygtig oceanbaseret turisme; og bæredygtig havmad og nye havindustrier. Som deltager får du chancen for at tage fat på virkelige udfordringer og bidrage til den bæredygtige vækst af den blå økonomi i vores region.

Hvis du brænder for den blå økonomi, er dette din chance for at gøre en mærkbar forskel. Vær ikke bekymret, hvis du mangler erfaring; vores team af mentorer vil guide dig hvert skrid på vejen.

Hvordan søger man?

Besøg hjemmesiden for at søge og sikre din plads blandt næste generation af ledere inden for den blå økonomi. Kom med os til Vestmannaeyjar på Island og få en uforglemmelig oplevelse, hvor dine idéer kan forme industrier, beskytte økosystemer og drive bæredygtig vækst. Bliv en del af en bevægelse, der efterlader en varig arv for kommende generationer.

Vestmannaeyjar

08/02-2024
Webinar: Hvordan søger jeg støtte?
16/01-2024
Så er ansøgningsskemaet åbent - frist 4. marts 2024
11/01-2024
Webinar om støtte fra NORA
04/01-2024
NORAs nye komiteleder ser frem til at styrke samarbejdet
02/01-2024
NORA på Jobmatch
20/12-2023
To spændende tilbud til unge entreprenører
20/12-2023
NORTH ATLANTIC YOUTH BLUE INNOVATION CAMP