Tilbage til nyheder
28/10-2022

Støtte til formidling og projektudvikling

NORA åbner nu op for at projekter, som allerede har opnået støtte kan søge om støtte til at formidle deres resultater på f.eks. konferencer eller ved andre aktiviteter. Denne bevillingsmulighed bygger videre på den mulighed, for støtte til projektudvikling, som har været nævnt i NORAs bevillinger.


I NORAs vedtægter er der nævnt en særlig mulighed for en bevilling, som komitelederen kan bevillige. På deres seneste møde har NORAs arbejdsudvalg besluttet at udvide denne ordning, så den foruden at omfatte støtte til projektudvikling nu også omfatter støtte til formidling af færdige eller næsten gennemførte projekter, som har modtaget almindelig projektstøtte fra NORA. Det kan f.eks. være støtte til en film, der formidler projektet eller deltagelse på konferencen med poster eller præsentation, og det kan f.eks. også være formidling i videnskabeligt tidsskrift (f.eks. støtte til at overgå til OpenAccess) eller anden relevant formidling.

NORAs komiteleder Jesper Schrøder ser frem til at modtage ansøgninger fra projekterne: ”Vi har støttet en masse projekter, der har opnået meget spændende og interessante resultater og som fortjener at blive formidlet endnu videre end de allerede gør.”

Hvis du mener at dit projekt kunne være relevant til at komme i betragtning til formidlingsstøtte kan du tage kontakt til sekretariatet som kan vejlede og give dig adgang til det særlige ansøgningsskema, som skal bruges i forbindelse med ansøgningen. NORA kan give maksimalt DKK 240.000 i støtte via denne ordning og det maksimale beløb pr projekt er DKK 60.000.

15/11-2022
NORA søger direktør
28/10-2022
Støtte til formidling og projektudvikling
14/10-2022
Hvordan kan Norden bidrage til de internationale havprocesser?
06/09-2022
Webinar om projektstøtte
19/08-2022
Støtte til samarbejdsprojekter i Nordatlanten
18/07-2022
Vi har ferielukket 18. juli - 8. august
09/06-2022
6 samarbejdsprojekter fik støtte